Tisdagsträningar

Välkommen till Hällefors Brukshundklubb

Tisdagsträningar

På Tisdagar är det allmän träningskväll för alla medlemmar.

Givetvis är det helt utan kostnad! Då tränar vi tillsammans på planen och fikar i klubbstugan. Någon ansvarigt finns på plats kl. 18.00. Skott kan förekomma runt 19.00.

Lite information om hur våran träning på tisdagarna kommer fungera denna säsong, detta gäller tävlingsinriktad träning.

Varje tisdag kl 18,00

Det kommer finnas en ansvarig för själva tävlingsträningen. Alla som vill vara med kommer kl 18,00 och då kommer startordning lottas.

Man kör tre moment/ ekipage ( moment som hunden kan och som man vill köra med störning och kommendering).

Start nr 1 värmer upp, gör sina moment och under tiden värmer startnr 2 upp osv. Övriga deltagare figurerar på planen för att få störningen, Alla deltagare kommer i tid till 18,00 och stannar tills alla är klara.

Platsliggning med skott kommer att ske kl 19,00, anmäl er om ni vill vara med. Vill man ha tex budföring med skott så säg till ansvarig.

Välkomna!

Övriga som inte vill vara med på detta kan naturligtvis träna och hjälpas åt som vanligt, och lägga plats kan man göra även om man inte är med i träningen, bara man meddelar ansvarig.

Alla är välkomna